B-pojat

Vuonna 2006-05 syntyneiden poikien joukkue on loistava sekoitus taitoa, tahtoa ja tiivistä joukkuehenkeä. Jengi perustettiin vuonna 2011 ja ryhmä on täydentynyt 35 pojan kokoiseksi vuosien varrella. Joukkue pelaa kolmessa tasoryhmässä: kilpa (KaPy Sininen), haaste (KaPy Valkoinen) ja harraste (KaPy Sinivalkoinen). Syksyn 2017 jälkeen osa pojista siirtyi FC Espooseen perustettuun 06-ryhmään.

Joukkue harjoittelee 3 kertaa viikossa, minkä lisäksi ohjelmaan kuuluu tasojen mukaan talvisarja, piirisarja ja turnauksia. Joukkue on kehittynyt vauhdilla ja pelillinen menestys on ollut mainiota. Hienointa on silti poikien viihtyminen harjoituksissa tiukkojen, pätevien ja reilujen valmentajien ohjauksessa.

Joukkueeseen otetaan uusia pelaajia. Jos haluat aloittaa jalkapalloharrastuksen, ole yhteydessä joukkueen yhteyshenkilöihin, joiden tiedot löydät Yhteystiedot-kohdasta tai lähetä tietosi alla olevalla lomakkeella.

Alla olevalla lomakkeella voit ilmottautua mukaan kokeilemaan

YouTube-videon näyttäminen ei onnistunut. Tarkista markkinointievästeiden hyväksyminen ja selaimen yksityisyysasetukset.
YouTube-videon näyttäminen ei onnistunut. Tarkista markkinointievästeiden hyväksyminen ja selaimen yksityisyysasetukset.