P2007-2008 YJ

Otamme mielellämme vastaan kutsuja harjoituspeleihin kaikille peliryhmillemme, ja järjestämme niitä myös itse. Mikäli olet kiinnostunut yhteistyöstä, ota yhteyttä joukkueenjohtajaan osoitteeseen: kapy.p0708@gmail.com!

Joukkueessamme pelaavat vuosina 2007 ja 2008 syntyneet pojat. Joukkue osallistuu useamman peliryhmän voimin aktiivisesti turnauksiin ja sarjoihin. Peliryhmillä (sininen 07, sininen, valkoinen ja sinivalkoinen) varmistamme, että kaikki saavat pelata omalla tasollaan ja onnistumisen kokemukset ovat mahdollisia jokaiselle.

Otamme joukkueeseen myös uusia poikia – ota yhteyttä joukkueenjohtajaan ennen ensimmäistä tutustumiskertaa esimerkiksi sivun alareunan lomakkeella. Toivomme mukaan myös aktiivisia vanhempia erityisesti valmennustehtäviin.

Tarjoamme pojille mahdollisuuksia monipuoliseen liikuntaan. Harjoituksissa opettelemme jalkapalloilijan perustekniikkaa; pallonhallintaa, syöttämistä, maalintekoa, kuljettamista, harhauttamista ja suojaamista, sekä pelaamme paljon erilaisia pelejä. Kaikki harjoitteet pyritään ensisijaisesti tekemään pelinomaisesti.

Harjoittelemme 3–4 kertaa viikossa. Pelaamme Palloliiton Uudenmaan piirin sarjassa ja talvikaudella pelaamme pk-seudulla järjestettävissä talvisarjoissa. Valitsemme vuosittain useampia turnauksia jokaiselle peliryhmälle pk-seudulla tai Uudellamaalla.

Toisten huomioon ottaminen ja kunnioittaminen ovat joukkueessamme tärkeitä teemoja.

Myös vanhemmat viihtyvät joukkueessa

Innokkaiden pelaajien lisäksi joukkueessa toimivat aktiivisesti myös vanhemmat. Kentän laidalla on mainio tilaisuus tutustua kylän perheisiin. Tekemistä joukkueessa on niin valmentajille, huoltajille ja muille toimihenkilöille kuin kannustajille ja kuljettajillekin!

Tervetuloa kokeilemaan iloista, liikuttavaa ja innostavaa harrastusta. Ota yhteyttä joukkueenjohtajaan ja kysy lisää!

Alla olevalla lomakkeella voitte ilmottautua mukaan kokeilemaan