P08

Joukkueessamme pelaavat vuonna 2008 syntyneet pojat. Vauhdikkaassa joukossa on nelisenkymmentä pelaajaa, joista osa on aloittanut joukkueessa jo keväällä 2013. Joukkue on kasvanut tasaisesti, ja edelleen joukkoon sopii! Toivomme mukaan myös aktiivisia vanhempia erityisesti valmennustehtäviin.

Harjoittelemme kesällä 2019 maanantaisin tai tiistaisin ja torstaisin.
Ota yhteyttä jojoon esim. lomakkeella ennen ensimmäistä tutustumiskertaa!

Tarjoamme pojille mahdollisuuksia monipuoliseen liikuntaan: harjoituksissa leikitään liikunnallisia leikkejä, harjoitellaan pallolla ja ilman sekä tietysti pelataan. Joukkueessa opitaan paitsi jalkapallotaitoja, myös ryhmässä ja joukkueena toimimista ja reilua peliä.

Pelaamme Espoon liigaa, talvisarjan pelejä ja käymme turnauksissa pääkaupunkiseudulla muutaman kerran keväällä ja syksyllä. Harjoitukset ovat toistaiseksi kaksi-kolme kertaa viikossa, minkä lisäksi ulkokaudella pelejä on Espoon liigan myötä noin kerran viikossa.

Peleihin osallistumme neljän peliryhmän voimin: pyrimme näin varmistamaan, että kaikki saavat pelata omalla tasollaan ja onnistumisen kokemukset ovat mahdollisia jokaiselle.

Myös vanhemmat viihtyvät joukkueessa

Innokkaiden pelaajien lisäksi joukkueessa toimivat aktiivisesti myös vanhemmat. Kentän laidalla on mainio tilaisuus tutustua kylän perheisiin. Tekemistä joukkueessa on niin valmentajille, huoltajille, pelinohjaajille ja muille toimihenkilöille kuin kannustajille ja kengännauhojen sitojillekin!

Tervetuloa kokeilemaan iloista, liikuttavaa ja innostavaa harrastusta. Ota yhteyttä joukkueenjohtajaan ja kysy lisää!

tukee meitä!

Alla olevalla lomakkeella voitte ilmottautua mukaan kokeilemaan