T2011-2012

KaPy Tähdet on 2011-12 syntyneiden tyttöjen iloinen ja pirteä joukkue. Harjoittelemme talvikaudella 2020-21 noin kolme kertaa viikossa. Perustreenien lisäksi kerran viikossa järjestetään vapaaehtoiset taitokoulu harjoitukset.

Pelejä tai pelimuotoisia harjoituksia joukkueella on lähes viikoittain. Erilaisiin turnauksiin kaudella 2020-21 on suunnitelmissa osallistua keskimäärin kerran kuukaudessa. Paljon pelejä ja harjoituksia on tarjolla jokaiselle KaPy Tähdelle.


Joukkueen omat tapahtumat

Jalkapallo harrastuksena nuorelle on erinomainen. Lajin parista saa uusia ystäviä, liikunnan riemua ja ennen kaikkea oppii paljon voittamisesta, häviämisestä sekä joukkuepelistä. KaPy Tähdissä haluamme harrastukselta vielä vähän enemmän. Noin kerran kuukaudessa järjestämme joukkueen kesken erilaisia tapahtumia, jotka eivät välttämättä suoraan liity jalkapalloon. Tapahtumien tarkoituksena on nostaa joukkuehenkeä entisestään, pitää hymy pelaajien huulilla sekä ylläpitää innostusta hienosta jalkapalloharrastuksesta. Ja tietysti tuoda jokaisella unohtumattomia kokemuksia.


Uudet harrastajat ovat tervetulleita iloiseen joukkueeseemme!

Otamme innolla 2011-12 syntyneitä tyttöjä mukaan joukkueeseen. Voit kokeilla ja harjoitella maksutta joukkueen mukana sitoutumatta mihinkään muutaman kerran. Jos olet kiinnostunut liittymään mukaan, ota yhteyttä joukkueen johtoon alla olevalla lomakkeella ja otamme sinuun yhtettä. Kentällä tavataan! 


Futisterveisin joukkueenjohtajat

Laura Järvinen, Risto Arasola, Sami Siltanen

Alla olevalla lomakkeella voitte ilmottautua mukaan kokeilemaan