Tervetuloa KaPy Tähtiin

Tervetuloa KaPy Tähtiin!

KaPy Tähdet on Kauklahden Pyrinnön joukkue vuosina 2011-2012 syntyneille tytöille.  Tämä ohje perehdyttää joukkueen tavallisimpiin käytäntöihin.

Joukkueen kaikkiin toimihenkilöihin saa yhteyden sähköpostilla; kapytahdet@gmail.com


Joukkueenjohtajat: Laura Järvinen, Risto Arasola, Sami Siltanen

Valmentajat: Misa Metzler, Janne Partanen

Apuvalmentajat: Timo Arvonen, Sami Siltanen

Rahastonhoitaja: Mariia Smoliarchuk

Varustevastaava: Sami Siltanen


Jos sinulla on intoa ja kiinnostusta tulla mukaan toimihenkilöporukkaan, ilmoittaudu joukkueen toimihenkilölle sähköpostilla (kapytahdet@gmail.com) tai vaikka nykäisemällä hihasta. Hauskaa tekemistä riittää varmasti kaikille.


Harjoittelu, pelit ja valmennus

Valmentajina joukkueessa toimivat Misa Metzler ja Janne Partanen. Heitä apuvalmentajina tarvittaessa auttavat Timo Arvonen ja Sami Siltanen. Harjoittelemme noin kolme kertaa viikossa. 

Pelejä tai pelimuotoisia harjoituksia joukkueella on lähes viikoittain. Erilaisiin turnauksiin kaudella 2020-21 on suunnitelmissa osallistua keskimäärin kerran kuukaudessa. Paljon pelejä ja harjoituksia on tarjolla eikä kaikkien ole tarkoitus ehtiä jokaiseen peliin. Pelejä riittää varmasti yllin kyllin jokaiselle KaPy Tähdelle.


Joukkueen omat tapahtumat

Jalkapallo harrastuksena nuorelle on erinomainen. Lajin parista saa uusia ystäviä, liikunnan riemua ja ennen kaikkea oppii paljon voittamisesta, häviämisestä sekä joukkuepelistä. KaPy Tähdissä haluamme harrastukselta vielä vähän enemmän. Noin kerran kuukaudessa järjestämme joukkueen kesken erilaisia tapahtumia. Tapahtumien tarkoituksena on nostaa joukkuehenkeä entisestään, pitää hymy pelaajien huulilla sekä ylläpitää innostusta hienosta jalkapalloharrastuksesta.


Joukkueen talous

Joukkueen taloudesta vastaa pääsääntöisesti vanhemmat. Mitä enemmän vanhemmat tekevät talkootyöllä ja sponsorihankinnalla, sitä enemmän varoja joukkueen toimintaan on käytössä ja sitä vähemmän vanhempien tarvitsee kaivaa omaa kukkaroaan.

Talvikaudelle 2020-21 suunniteltu kuukausimaksu per pelaaja on 60 euroa. Tästä 30 euroa on KaPy:n seuran jäsenmaksu, jolla katetaan mm. halli- ja kenttäkuluja. Toinen 30 euroa menee suoraan KaPy Tähdet joukkueen toimintaan.

Lisätietoja joukkueen budjetista ja vuosisuunnitelmasta saat joukkueenjohtaja Sami Siltaselta.


Varusteet

Kaikki KaPyn varustehankinnat tehdään Stadiumin Team Sales-myynnin kautta. TeamSalesin nettisivuilta löytyy KaPyn oma mallisto, ja Ison Omenan myymälässä voi käydä sovittamassa vaatteita.

Pakolliset varusteet:

  • Säärisuojat
  • Jalkapallokengät
  • Juomapullo
  • Pallo (kysy tarvittaessa pallon koko valmennukselta)

Lisäksi pelejä varten: 

  • Koti- ja vieraspelipaita
  • Shortsit
  • Jalkapallosukat

Varusteisiin liittyvissä asioissa voi olla yhteydessä Maija Holmaan.

Varmistathan, että omista Stadium ostoksista kertyy bonusta myös joukkueelle. Tämä ei vähennä omia henkilökohtaisia bonuksia. Summa, jopa useita satoja euroja vuodessa, käytetään koko joukkueen varustehankintoihin. Rekisteröidy osoitteessa www.stadium.fi/teamsales, ellet jo ole näin tehnyt.

KaPyn fanituotevalikoimasta löytyy tyylikkäitä ja laadukkaita asusteita, kuten tuulitakkia, sadetakkia, hupparia, pipoa, lippistä ja kaulaliinaa. Kaikki ostokset tukevat joukkueen toimintaa ja niillä saadaan katettua hienoja tapahtumia joukkueelle.


MyClub

MyClub on joukkueen tärkeimpiä viestinnän työkaluja. Kun pelaaja on päättänyt liittyä joukkueeseen, hänelle avataan MyClub – tunnus. Huoltajat täydentävät MyClubiin pelaajan tiedot, sekä huoltajien yhteystiedot. Tilin käyttäjä saa itse valita mitä tietoja pelaajasta tai lapsen huoltajista näkyy muille käyttäjille, mutta on toivottavaa, että näkyvissä olisi huoltajan puhelinnumero, jotta häneen saadaan nopeasti yhteys kiireellisissä asioissa, esim. jos lapsi loukkaantuu harjoituksissa tai pelissä. Lisäksi suosituksena on, että lapsesta näkyisi joukkueen muille jäsenille nimi ja pelinumero, jotta valmennus pystyy seuraamaan peleihin ja harjoituksiin osallistujia.

MyClubin sivuilta löydät  joukkueen harjoitus- ja peliaikataulut, ja voit ilmoittautua mukaan tapahtumiin.

Tiedotteet ja laskut tulevat MyClubin kautta kaikkiin annettuihin sähköpostiosoitteisiin ellei ole erikseen kieltänyt tiedotteiden vastaanottamista. Tiedotteista löydät myös vanhempia seuran- ja joukkueen tiedotteita ja mm. jo pidettyjen vanhempainiltojen materiaalia.

Vanhempainilta pidetään tarvittaessa, vähintään kaksi kertaa vuodessa. Myös nämä tulevat näkyviin MyClubiin hyvissä ajoin, jotta mahdollisimman moni ehtii ilmoittautua mukaan. 

Myös joukkueen säännöt löytyvät MyClubista Tiedotteet –välilehdeltä. Toivomme, että käytte yhdessä lapsen kanssa tutustumassa sääntöihin heti joukkueeseen liittyessänne.


Joukkueen viestintä

  • Joukkueen My Club sivut
  • Joukkueen oma WhatsApp-ryhmä
  • Sähköposti

Toimihenkilöt vastaavat kysymyksiin, jos sellaisia herää. Laita sähköpostia, soita tai nykäise hihasta kentän laidalla. Tervetuloa futaamaan!