Uusi pelaaja

Jos olet kiinnostunut seuramme toiminnasta, voit olla suoraan yhteydessä joukkueeseen. Joukkueiden yhteystiedot löytyvät omien joukkueiden sivuilta. Tai voit olla yhteydessä alla olevan ilmottautumislomakeen kautta joukkueiden sivuilta.

Ota yhteyttä ennen ensimmäiseen harjoitukseen tuloasi lapsen ikäluokan/ikäluokkasi vastuuhenkilöihin/joukkueenjohtajaan. 

Uuden pelaajan aloittaessa joukkueessa on  joukkueenjohtajan ehdottoman tärkeää huolehtia, että pelaajalla on voimassa oleva pelipassi, ennen virallisiin peleihin osallitumista ja kokeilujakson jälkeen. Kokeilemaan voi kuitenkin tulla ilman passia, tällöin pelaaja on vakuutettuna omalla henkilökohtaisella vakuutuksellaan. Joukkueenjohtajan tai valmentajan tehtävänä on ilmoittaa tämä pelaajalle ja/tai pelaajan huoltajalle. 

Lisätietoja voit kysyä oikean ikäluokan joukkueenjohtajilta ja valmentajilta.

Perheliikuntaleikkikoulu

Alkuun pääset KaPyn Perheliikuntaleikkikoulun kautta joka on suunnattu 5-6 vuotiaille lapsille. Perheliikuntaleikkikoulu järjestetään normaalisti huhti-kesäkuussa vuosittain ja tästä tiedotetaan Kauklahden pyrinnön facebook -sivuilla ja Kapyn verkkosivuilla. Perheliikuntaleikkikouluun ilmoittautuminen avataan vuosittain keväällä Kapyn verkkosivuilla.