Varusteet

Kaikilla joukkueilla tulee olla yhtenäiset peliasut.

Kauklahden Pyrinnöllä on yhteistyösopimus Stadium Iso Omenan kanssa. Stadiumilta tilataan kaikki asusteet, joita käytetään edustettaessa seuraa esimerkiksi peleissä tai turnauksissa. 

KaPyn virallinen seuramallisto löytyy Stadiumin kotisivuilta: https://www.stadiumteamsales.fi/seurat/1730998 


Peliasu

Seuran viralliseen peliasuun kuuluu:

  • sininen lyhythihainen pelipaita (kotipelit)
  • valkoinen lyhythihainen paita (vieraspelit)
  • mustat shortsit
  • mustat sukat

Peliasun lisäksi seuramallistoon kuuluvat erilliset treenipaidat. Erillisen treenipaidan käyttöä seura edellyttää U10 ikäluokasta alkaen, tätä nuoremmat ikäluokat voivat käyttää pelipaitoja myös harjoitusasuina.


Painatukset

Pelipaitoihin kuuluvat pakollisina painatukset, kuten pelinumero ja pelaajan nimi.  Myös muihin varusteisiin, esim. pelishortseihin, voi halutessaan painattaa pelinumeron. Seura suosittelee kuitenkin harkitsemaan tarkoin painatusten lisäämistä muihin varusteisiin, koska painatukset hankaloittavat varusteiden kierrättämistä.

Saat apua tilauksen tekemiseen sekä tietoja nimikoinnista ja mahdollisista muista painatuksista joukkueenjohtajalta tai varustevastaavalta. 


Muut varusteet

On tärkeää muistaa pukeutua treeneihin ja peleihin sään mukaisesti. Stadiumilta löytyy peliasun lisäksi muun muassa collegepuku, aluspaita, sadetakki ja talvitakki.

Kun saavut ensimmäisiin harjoituksiisi, et tarvitse mukaasi muuta kuin pallon, säärisuojat ja juomapullon. Myös jalkapallokengät on hyvä olla jo ensimmäisistä kerroista alkaen. Suosittelemme kuitenkin, että treeneihin tullaan lenkkareissa tai muissa vapaa-ajan kengissä, ja jalkapallokengät vaihdetaan jalkaan vasta kentällä. Jalkapallokenkiä löytyy erilaisia, riippuen aina siitä, minkälaisella alustalla on tarkoitus pelata. Hiekkakentällä ja kovalla nurmella suositellaan käytettävän turfeja, tekonurmella ja nurmella taas ”nappiksia”, ja futsalia pelattaessa tai salissa harjoitellessa taas niihin olosuhteisiin soveltuvia sisäkenkiä. Neuvoja valintaan saat valmennukselta sekä urheilukauppojen myyjiltä.

Jalkapallon valinta tulisi tehdä pelaajan koon mukaan. Palloja löytyy koossa 3, 4 ja 5. Alle 10-vuotiaille suositellaan koon 3 palloa, 10-13 -vuotiaille kokoa 4 ja siitä vanhemmille kokoa 5. Myös futsaliin löytyy oma pallonsa, joka on noin koon 4 kokoinen, mutta painavampi. Jos valinta mietityttää, kysy apua valmennukselta!