Varusteet

Kaikilla joukkueilla tulee olla yhtenäiset peliasut.

Kauklahden Pyrinnöllä on yhteistyösopimus Stadium Iso Omenan kanssa. KaPyn virallinen seuramallisto löytyy Stadiumin kotisivuilta: https://www.stadiumteamsales.fi/seurat/1730998 

Stadiumilta tilataan kaikki asusteet, joita käytetään edustettaessa seuraa esimerkiksi peleissä tai turnauksissa. Peliasuun kuuluu sininen lyhythihainen pelipaita, siniset shortsit ja siniset sukat. Vieraspaitana taas käytetään valkoista lyhythihaista paitaa. Saat apua tilauksen tekemiseen sekä tietoja nimikoinnista ja mahdollisista muista painatuksista joukkueenjohtajalta tai varustevastaavalta. 

On myös tärkeää muistaa pukeutua treeneihin ja peleihin sään mukaisesti. Stadiumilta löytyy peliasun lisäksi muun muassa collegepuku, aluspaita, sadetakki ja talvitakki.

Ikäluokat rahoittavat hankkimansa varusteet itse joko keräämällä rahat pelaajien vanhemmilta tai yhteistyösopimuksilla kerätyillä varoilla. Seura voi tehdä sopimuksia, joiden perusteella kaikkien pelipaitoihin painetaan mainos tms. Seuran logoa ei saa laittaa muuta kautta hankittuihin varusteisiin ilman johtokunnan lupaa.

Kun saavut ensimmäisiin harjoituksiisi, et tarvitse mukaasi muuta kuin pallon, säärisuojat ja juomapullon. Myös jalkapallokengät on hyvä olla jo ensimmäisistä kerroista alkaen. Suosittelemme kuitenkin, että treeneihin tullaan lenkkareissa tai muissa vapaa-ajan kengissä, ja jalkapallokengät vaihdetaan jalkaan vasta kentällä. Jalkapallokenkiä löytyy erilaisia, riippuen aina siitä, minkälaisella alustalla on tarkoitus pelata. Hiekkakentällä ja kovalla nurmella suositellaan käytettävän turfeja, tekonurmella ja nurmella taas ”nappiksia”, ja futsalia pelattaessa tai salissa harjoitellessa taas niihin olosuhteisiin soveltuvia sisäkenkiä. Neuvoja valintaan saat valmennukselta sekä urheilukauppojen myyjiltä.

Jalkapallon valinta tulisi tehdä pelaajan koon mukaan. Palloja löytyy koossa 3, 4 ja 5. Alle 10-vuotiaille suositellaan koon 3 palloa, 10-13 -vuotiaille kokoa 4 ja siitä vanhemmille kokoa 5. Myös futsaliin löytyy oma pallonsa, joka on noin koon 4 kokoinen, mutta painavampi. Jos valinta mietityttää, kysy apua valmennukselta!