Johtokunta

Puheenjohtaja Johanna Kurikka

Puh: 050 522 1583

johanna.kurikka(at)gmail.com

Olen Johanna Kurikka ja toimin tällä hetkellä KaPyn johtokunnan puheenjohtajana. Kaksi vanhinta poikaani aloittivat futisharrastuksen KaPyssa 2015 pian sen jälkeen, kun olimme muuttaneet alueelle. Koemme KaPyn arvot ja toimintafilosofian perheemme ajatusmaailmaan hyvin sopiviksi. Harrastus on antanut pojille paljon ja molemmat jatkavat edelleen innokkaasti - vanhin on jo siirtynyt KaPysta pelaajapolun mukaisesti FC Espoon riveihin, mutta ehkäpä poikakolmikkomme nuorinkin kohta aloittaa futaajien iloisessa joukossa KaPyssa. Myös mieheni pelaa ja valmentaa KaPyssa. Omat kykyni eivät pelikentille riitä, mutta seuran johtokunnassa minullakin on mahdollisuus kantaa korteni kekoon. Olen ollut mukana johtokunnassa vuodesta 2016 alkaen ja edelleen intoa riittää :) Futis on meille koko perheen yhteinen harrastus. Seuran toiminnan parista löytyy jokaiselle sopiva rooli. Kannustankin kaikkia rohkeasti mukaan niin kentälle kuin kentän laidallekin!

Varapuheenjohtaja Anna Tuure

Puh: 040 938 7087

anna.tuure(at)gmail.com

Olen Anna Tuure, kahden pallolapsen hovikuljettaja ja treenikamojen pyykkääjä. Seuran johtokuntaan ajauduin reilu vuosi sitten otettuani vauhtia avustavan joukkueenjohtajan pestistä. Minut löytää kentän laidalta kuutena iltana viikossa, tai tavoittaa sähköpostin anna.tuure(a)gmail.com kautta. Tervetuloa jutulle, otan mielelläni vastaan palautetta tai ideoita seuran kehittämiseen!

Sihteeri Maija Holma (Viestintä ja markkinointi)

Puh: 050 404 4469

maijakholma(at)gmail.com

Hei, olen Maija Holma, johtokunnan sihteeri. Olen järjestötyön ammattilainen, jolle nämä hallitushommat ovat myös harrastus. Kauklahden Pyrinnössä pelaan itse naisten joukkueessa futista ja futsalia, sekä toimin apuvalmentajana oman tytön T11-12 -joukkueessa. Vastuullani on sihteerityön ohessa seuran viestintä ja markkinointi.

Jäsen Suvi Lintunen (Toimihenkilövastaava)

Puh: 050 360 6750

suvituuli.lintunen(at)gmail.com

Olen Suvi Lintunen ja toimin Kapy toimihenkilövastaavana. Kapyn toimintaan ajauduin mukaan, kun lupauduin ensin T0809 joukkueen rahastonhoitajaksi ja myöhemmin toiseksi joukkueenjohtajaksi. Tämän jälkeen olen sotkeutunut entistä pahemmin seuran toimintaan. Ensin piti päästä katsojan roolista kentän laidalta kentälle ja liityin Kapyn naisten joukkueeseen pelaajaksi. Tyttö- ja naisfutis tarvitsee aina puolestapuhujan hallitukseen, joten tämän vuoksi 2018 vuoden alusta olen toiminut hallituksen jäsenenä. Minuun voi olla yhteydessä mikäli on kysyttävää joukkueen hallinnollisista asioista, kaipaa apua joukkueenjohtajan-, toimihenkilön -tai huoltajan toimeen tai haluaa muuten vain sprarrailla joukkueen asioissa. Nähdään kentällä ja sen laidalla!

Jäsen Tuija Heikkilä (Tapahtumat)

Puh: 050 563 2442

tuijahei77(at)gmail.com

Olen Tuija Heikkilä, toimin johtokunnassa tapahtuma ja markkinointi vastaavana. Poika aloitti KaPyssä 2011 ja pelaa P06 - joukkueessa, jossa toimin epävirallisena tapahtumien toteuttajana. Tyttö pelaa T08-10 -joukkueessa, vastaan joukueen varainhankinnasta. Aloitin johtokunnassa 2019. Minuun saa olla yhteydessä, ja minä olen teihin yhteydessä, kun seura järjestää tapahtumia, joissa tarvitaan esimerkiksi kahvionpyörittäjiä.

Jäsen Jenny Lempinen (Varuste- ja fanituotevastaava)

Puh: 040 963 8088

jlempinen4(at)gmail.com

"Moikka! Olen Jenny Lempinen, kolmen lapsen äiti. KaPy taipaleeni alkoi vuonna 2010 T02 joukkueen vastuuvalmentajana ja siirryin tyttöjen mukana vuonna 2015 FC Espoon riveihin. FC Espoossa olin tyttöjen mukana n. vuoden verran apuvalmentajan roolissa. Kun esikoiseni Jimi (-13 syntynyt) innostui futiksesta vuonna 2018 oli seuran valinta aika helppo ja tässä sitä taas ollaan, nykyään hiukan eri roolissa. :) Olen innoissani siitä mitä johtokunnassa oleva aika tuo tullessaan ja eritoten olen innoissani siitä että saan olla tukemassa lasten harrastustoimintaa."

Jäsen Jussi Lemmetti (Valmentajavastaava)

Puh: 050 521 5842

jussi.lemmetti(at)gmail.com