Johtokunta

Puheenjohtaja Jari Virrankoski

Puh: 0500 181 014 

jari.virrankoski(at)kolumbus.fi

Jalkapallo oli itselläni yksi urheilulaji nuoruudessani ja siksi kannustin omiakin lapsiani aloittamaan jalkapallon pelaamisen. Kaksi tytärtäni innostuivatkin kokeilemaan futista KaPyssa keväällä 2014 ja siitä kentän laidalta ajauduin sitten itse johtokuntatyöskentelyyn vuotta myöhemmin. Nyt olen toiminut neljä vuotta Seuran puheenjohtajana ja samalla myös FC Espoon hallituksen jäsenenä. Hallintotyössä pääsee näkemään ja vaikuttamaan seurojen toimintaan syvällisemmin, mutta parhaat futishetket koen edelleen kentän laidalla, kun olen seuraamassa oman tyttäreni joukkueen pelejä.

Varapuheenjohtaja Tiina Lempinen-Hägg  (Seurayhteisö)

Puh: 045 667 9829

tiina.lempinen(at)hotmail.com

Sihteeri Johanna Kurikka (Viestintävastaava)

Puh: 050 522 1583

johanna.kurikka(at)gmail.com

Olen Johanna Kurikka ja toimin Kapyn johtokunnassa tällä hetkellä sihteerinä. Kaksi vanhinta poikaani aloittivat futisharrastuksen Kapyssa 2015 pian sen jälkeen, kun olimme muuttaneet alueelle. Koemme Kapyn arvot ja toimintafilosofian perheemme ajatusmaailmaan hyvin sopiviksi. Harrastus on antanut pojille paljon ja molemmat jatkavat edelleen innokkaasti - vanhin siirtyy jo Kapysta pelaajapolun mukaisesti FC Espoon riveihin, mutta ehkäpä poikakolmikon nuorinkin kohta aloittaa futaajien iloisessa joukossa Kapyssa. Myös mieheni pelaa ja valmentaa Kapyssa. Omat kykyni eivät pelikentille riitä, mutta seuran johtokunnassa minullakin on mahdollisuus kantaa korteni kekoon. Olen ollut mukana johtokunnassa vuodesta 2016 alkaen ja edelleen intoa riittää :) Futis on meille koko perheen yhteinen harrastus. Seuran toiminnan parista löytyy jokaiselle sopiva rooli. Kannustankin kaikkia rohkeasti mukaan niin kentälle kuin kentän laidallekin!

Jäsen Suvi Lintunen (Toimihenkilövastaava)

Puh: 050 360 6750

suvituuli.lintunen(at)gmail.com

Olen Suvi Lintunen ja toimin Kapy toimihenkilövastaavana. Kapyn toimintaan ajauduin mukaan, kun lupauduin ensin T0809 joukkueen rahastonhoitajaksi ja myöhemmin toiseksi joukkueenjohtajaksi. Tämän jälkeen olen sotkeutunut entistä pahemmin seuran toimintaan. Ensin piti päästä katsojan roolista kentän laidalta kentälle ja liityin Kapyn naisten joukkueeseen pelaajaksi. Tyttö- ja naisfutis tarvitsee aina puolestapuhujan hallitukseen, joten tämän vuoksi 2018 vuoden alusta olen toiminut hallituksen jäsenenä. Minuun voi olla yhteydessä mikäli on kysyttävää joukkueen hallinnollisista asioista, kaipaa apua joukkueenjohtajan-, toimihenkilön -tai huoltajan toimeen tai haluaa muuten vain sprarrailla joukkueen asioissa. Nähdään kentällä ja sen laidalla!

Jäsen Anna Tuure (Varustevastaava)

Puh: 040 938 7087

anna.tuure(at)gmail.com

Olen Anna Tuure, kahden pallolapsen hovikuljettaja ja treenikamojen pyykkääjä. Seuran johtokuntaan ajauduin reilu vuosi sitten otettuani vauhtia avustavan joukkueenjohtajan pestistä. Tätä nykyä vastaan varusteista, Stadium- yhteistyöstä ja fanituotteista. Minut löytää kentän laidalta kuutena iltana viikossa, tai tavoittaa sähköpostin anna.tuure(a)gmail.com kautta. Tervetuloa jutulle, otan mielelläni vastaan palautetta tai ideoita siitä, miten varusteasiamme saataisiin mahdollisimman hyvin vastaamaan harrastajien ja huoltajien tarpeita!

Jäsen Tuija Heikkilä (Markkinointi ja tapahtumat)

Puh: 050 563 2442

tuijahei77(at)gmail.com

Jäsen Linda Falck (Markkinointi ja tapahtumat)

Puh: 041 436 6082

linda.falck(at)outlook.com