Pojat B 

Otamme mielellämme vastaan kutsuja harjoituspeleihin kaikille peliryhmillemme, ja järjestämme niitä myös itse. Mikäli olet kiinnostunut yhteistyöstä, ota yhteyttä joukkueenjohtajaan osoitteessa: b-pojat(at)kauklahdenpyrinto.fi!

Joukkueessamme pelaavat vuonna 2009, 2008 ja 2007 syntyneet pojat. Joukkue osallistuu useamman peliryhmän voimin aktiivisesti turnauksiin ja sarjoihin. Peliryhmillä ( sininen, valkoinen ja sinivalkoinen) varmistamme, että kaikki saavat pelata omalla tasollaan ja onnistumisen kokemukset ovat mahdollisia jokaiselle.

Otamme joukkueeseen myös uusia poikia – ota yhteyttä joukkueenjohtajaan ennen ensimmäistä tutustumiskertaa esimerkiksi sivun alareunan lomakkeella. Toivomme mukaan myös aktiivisia vanhempia erityisesti valmennustehtäviin.

Tarjoamme pojille mahdollisuuden oman tasonsa mukaiseen monipuoliseen liikuntaan. Jokainen peli- ja harjoitusryhmämme pelaavat 11vs11 pelejä.

Harjoittelemme 3–4 kertaa viikossa. Pelaamme Palloliiton Uudenmaan piirin sarjassa ja talvikaudella pelaamme pk-seudulla järjestettävässä EA:n talvisarjassa sekä Futsalia kahdella tasolla. Valitsemme vuosittain turnauksia jokaiselle peliryhmälle.

Toisten huomioon ottaminen ja kunnioittaminen ovat joukkueessamme tärkeitä teemoja.

Myös vanhemmat viihtyvät joukkueessa

Innokkaiden pelaajien lisäksi joukkueessa toimivat aktiivisesti myös vanhemmat. Kentän laidalla on mainio tilaisuus tutustua kylän perheisiin. Tekemistä joukkueessa on niin valmentajille, huoltajille ja muille toimihenkilöille kuin kannustajille ja kuljettajillekin!

Tervetuloa kokeilemaan iloista, liikuttavaa ja innostavaa harrastusta. Ota yhteyttä joukkueenjohtajaan ja kysy lisää!

Alla olevalla lomakkeella voitte ilmottautua mukaan kokeilemaan