Aloita futis KaPyssa

Kauklahden Pyrinnön eri ikäluokissa on aina tilaa uusille, innokkaille futaajille!


Liittyminen joukkuetoimintaan

Jos olet kiinnostunut seuramme toiminnasta, voit olla yhteydessä suoraan joukkueen vastuuhenkilöihin. Joukkuekohtaiset yhteystiedot löytyvät kunkin joukkueen omalta sivulta. 

Jokaisella uudella pelaajalla on mahdollisuus osallistua harjoituksiin kahden viikon ajan sitoumuksetta ennen päätöstä joukkueeseen liittymisestä.

Kokeilujakson aikana uusi pelaaja ei vielä tarvitse voimassa olevaa pelipassia, mutta pelaajan tulee huolehtia, että hän on vakuutettuna omalla henkilökohtaisella vakuutuksellaan sen sijaan. Kokeilujakson jälkeen ja ennen virallisiin peleihin osallistumista tulee pelaajalla olla voimassa oleva pelipassi.  

Lue lisää harrastamisen hinnasta.


Perhefutis

Aivan pienimmille oiva tapa aloittaa futisharrastus on perhefutiksen kautta. Perhefutis on suunnattu 5-6-vuotiaille lapsille vanhempineen. 

Uudet perhefutisryhmät starttaavat keväisin ja syksyisin. Uusista ryhmistä tiedotetaan KaPyn Facebookissa sekä verkkosivujen Uutiset-osiossa. Lue lisää Perhefutiksesta


Jalkapallokoulu

Jalkapallokoulussa harjoitellaan jalkapallon perustaitoja sekä kehitetään monipuolisesti motorisia taitoja ikävaiheelle sopivien harjoitteiden avulla. Jalkapallokoulu on hyvä väylä harrastamisen aloittamiseen ja siirtymiseen mukaan joukkuetoimintaan.

Toisin kuin perhefutiksessa, jalkapallokoulu on suunnattu ensisijaisesti lapsille itselleen. Vanhemmat kannustavat ja ovat tarvittaessa tukena. 

Uusista käynnistyvistä jalkapallokouluryhmistä tiedotetaan seuran some-kanavissa sekä verkkosivujen Uutiset-osiossa. Lue lisää Jalkapallokoulusta.