Myclub

Joukkueilla on käytössään Myclub pelaajien peleihin ja treeneihin ilmottautumista varten. Kaikki joukkueen pelaajat ja taustahenkilöt lisätään joukkueenjohtajan toimesta Myclubiin ja pelaaja tai hänen vanhempi saa rekistöröitymislinkin sähköpostiinsa Myclubin käyttöönottoa varten.

Kirjautuminen Myclubiin tapahtuu verkkosivuston kautta:

https://www.myclub.fi/

Vinkkejä rekisteröitymiseen ja käyttöönottoon ja myclub id:n luomiseen:

https://myclub.helpscoutdocs.com/article/149-myclub-id-kayttoonotto

Kun kirjaudut ensimmäisen kerran Myclubiin, käy tarkastamassa tietosi ja määrittelemässä viestintäasetukset. Nämä löytyvät  oikealla olevan oman nimesi vetovalikon alta valitsemalla täältä omat tiedot.

Tarkastettavia asioita mm.

Omat tiedot - kuvauslupa

Asetukset -viestintäasetukset ja sähköpostiosoitteet

Tietosuoja - Oletuksena pelaajan tietoja ei näytetä muille käyttäjille, Suositeltavaa on, että valmentajat näkevät kuitenkin koko nimen ja pelinumeron pelaajan tunnistamiseksi tapahtumissa, joten nämä tulisi määritellä näkyviksi muille sisäisesti

Käyttäjät -Esim. toisen vanhemman lisääminen käyttäjäksi samaan Myclub -tiliin

Lisätietoja Myclubin käytöstä ja käyttöön otosta voit kysyä oman joukkueesi joukkueenjohtajalta