myClub

Joukkueilla on käytössään myClub pelaajien peleihin ja treeneihin ilmottautumista varten. Kaikki joukkueen pelaajat ja taustahenkilöt lisätään joukkueenjohtajan toimesta myClubiin ja pelaaja tai hänen vanhempi saa rekisteröitymislinkin sähköpostiinsa myClubin käyttöönottoa varten.

Kirjautuminen myClubiin tapahtuu verkkosivuston kautta:

https://www.myclub.fi/

Vinkkejä rekisteröitymiseen ja käyttöönottoon ja myClub id:n luomiseen:

https://myclub.helpscoutdocs.com/article/149-myclub-id-kayttoonotto

Kun kirjaudut ensimmäisen kerran myClubiin, käy tarkastamassa tietosi ja määrittelemässä viestintäasetukset. Nämä löytyvät  oikeassa yläkulmassa olevan oman nimesi alta vetovalikosta valitsemalla 'Omat tiedot'.

Tarkastettavia asioita mm.

• Omat tiedot - Kuvauslupa
  • Asetukset - Viestintäasetukset ja sähköpostiosoitteet
  • Tietosuoja - Oletuksena pelaajan tietoja ei näytetä muille käyttäjille. Suositeltavaa on, että valmentajat näkevät kuitenkin koko nimen ja pelinumeron pelaajan tunnistamiseksi tapahtumissa, joten nämä tulisi määritellä näkyviksi muille sisäisesti.
  • Käyttäjät - Esim. toisen vanhemman lisääminen käyttäjäksi samaan myClub -tiliin.

Lisätietoja myClubin käytöstä ja käyttöönotosta voit kysyä oman joukkueesi joukkueenjohtajalta.