Tietoa meistä

Kauklahden Pyrintö (KaPy) on Espoon vanhin suomenkielinen urheiluseura ja keskittyy nykyisin tervehenkisen ja tavoitteellisen juniorijalkapalloilun edistämiseen. 

Juniorijoukkueiden lisäksi seurassa toimii sekä miesten- että naisten joukkueet. Toiminta-alueena on lähinnä Suur-Kauklahden alue, mutta pelaajia on mukana muualtakin Espoon ja Kauniaisten alueelta. 

Olemme olleet jo useita vuosia Suomen Palloliiton Uudenmaan piirin pelaajamäärältään kasvavien seurojen kärkijoukossa, ja uusia joukkueita perustamme vuosittain. Toimimme rakentavassa yhteistyössä kaikkien urheiluseurojen kanssa yli lajirajojen, mutta futis on meille ykkönen.

Tarjoamme pelaajillemme pelaajapolun tavoittelemaan futisammattilaisuutta. Jos haluat mieluummin harrastaa oman aikataulusi mukaan iloista, mutta kuitenkin voitontahtoista futista koulutettujen valmentajien ohjauksessa, joukkueemme ovat valmiina sinua varten. Seurassamme jalkapallo on koko perheen iloinen harrastus ja me noudatamme Suomen Palloliiton Nuorisotoimintalinjan mukaista Kaikki Pelaa -ohjeistusta. 

Aktiivisten vanhempien avulla ja talkootyöllä pystymme tarjoamaan pelaajille mahdollisuuden päästä pelaamaan menestyviin joukkueisiin ja jokainen pelaajamme kehittyy omalla tasollaan huipulle. Jatkuva valmentajiemme, joukkueenjohtajiemme ja huoltajiemme kouluttaminen seuran kustannuksella on meille itsestäänselvyys. Toteutamme Palloliiton laatujärjestelmää toiminnassamme ja olemme Olympiakomitean hyväksymä Tähtiseura. Panostamme siis kehittymiseen kaikilla mahdollisilla alueilla resurssiemme puitteissa. 

Seura on Suomen Palloliiton (SPL)  jäsen. Seuran joukkueet ovat velvollisia noudattamaan Suomen Palloliiton sekä seuran sääntöjä, suosituksia ja toimintamallia.

Meillä futis on KIVAA ja kaikki joukkueemme ovat meille edustusjoukkueita!