Seuran "säännöt" vanhemmille

 1. Ilmoitamme lapset myClubissa harjoituksiin ja otteluihin ajoissa (määräpäivään mennessä) ja viime hetken peruutukset vain hyvästä syystä. Valmentaja suunnittelee harjoitukset ja peliryhmät pelaajamäärän mukaisesti, joten tästä johtuen on tärkeää ilmoittaa lapsi ajoissa kaikkiin tapahtumiin.

 2. Huolehdimme, että lapsella on varusteet (pallo, juomapullo, säärisuojat, jalkapallokengät ja peliasu) aina mukana.

 3. Muistamme ylläpitää kannustavaa ja positiivista ilmapiiriä sekä harjoituksissa ja otteluissa.

 4. Emme esiinny lasten otteluissa päihtyneenä, emmekä tupakoi kentän laidalla.

 5. Kannustamme kaikkia pelaajia tasapuolisesti otteluissa sekä tuemme valmentajia / ohjaajia ja muita joukkueen toimihenkilöitä.

 6. Annamme työrauhan valmentajille harjoituksissa ja otteluissa. Valmentajat päättävät peluuttamisesta ja tekevät kokoonpanot peleihin seuran valmennuslinjan mukaisesti.

 7. Emme seuraa harjoituksia ihan vierestä tai otteluita vaihtopenkin lähellä vaan kauempana. Emme huuda ohjeita pelaajille kentälle. Tilanteiden jälkeen ”hyvä” huudot ja aplodit ovat aina paikallaan.

 8. Emme arvostele lasten kuullen valmentajien / toimihenkilöiden työtä. Rakentavaa palautetta voi antaa puhelimitse tai kasvotusten.

 9. Kannustamme lapsia terveellisiin elämäntapoihin. Terveelliset ruokailut/välipalat ja säännöllinen ateriarytmi auttavat keskittymisessä.

 10. Olemme avoimia ja annamme palautetta joukkueenjohtajalle / seuralle ja käsittelemme asiat asiallisesti keskustellen.

 11. Ymmärrämme, että edustamme itsemme ja joukkueen lisäksi lajia ja seuraa.

 12. Annamme tilaa erilaisuudelle, uusille näkemyksille ja mielipiteille. Hyväksymme kaikki perheet joukkueeseen samanarvoisina.

 13. Muistamme, että tämä on ensisijaisesti lasten harrastus!