T2010

2008-2009 syntyneiden tyttöjen joukkue perustettiin elokuussa 2015 ja syksyllä 2019 joukkueeseen liittyi KaPyn 2010 syntyneet tytöt. Tällä hetkellä joukkue koostuu pääasiassa 2010 syntyneistä pelaajista, mutta mukana on myös 2011 ja 2009 syntyneitä pelaajia. Pelaamme kaudella 2024 T14 ykköstä ja osallistumme mm. Gothia cup, HJK PLG sekä Stadi cup -turnauksiin. 
 

Otamme 2010 syntyneitä pelaajia joukkueeseen!

  • Pelaamme kesällä 2024 etelän T14 piirisarjaa ykkösessä. Osallistumme vuonna 2024 mm. HJK PLG turnaukseen, Stadi cupiin ja Gothia cupiin. Otamme peliryhmään mukaan tavoitteellisia 2010 syntyneitä pelaajia, joilla on jo useampi vuosi pelikokemusta. Mikäli haluat harrastaa futista kilpailullisesti ja tavoitteellisesti, tule kokeilemaan! Huomioimme tapauskohtaisesti myös 2011 ja 2009 syntyneet pelaajat.

    Voit kokeilla joukkueessamme jalkapalloa sitoumuksetta muutaman viikon ajan. Tervetuloa mukaan! Jos olet kiinnostunut liittymään mukaan tai sinulle heräsi kysymyksiä joukkueen toimintaan liittyen, niin otathan yhteyttä sivun alareunasta löytyvällä lomakkeella.

Vastuuvalmentajana joukkueessa toimii Juri Lintunen (UEFA C, UEFA MV-C) sekä valmentajina Jesse Partinen,  Marko Närvä ja Antti Sallinen. Kesäkaudella 2024 joukkueella on viikossa 4-5 harjoitus- ja ottelutapahtumaa. Viikon perustreenien lisäksi harjoitusohjelmassa on pelitreenit sekä maalivahtitreenit. Talvikaudella joukkue pelaa ja harjoittelee mm. Laaksolahden jalkapallohallissa, EBK-Honka areenalla, Keski-Espoon lämmitetyllä tekonurmella, Espoonlahden lämmitetyllä tekonurmella sekä Kauklahden koulun salissa. Joukkueella on talvikaudella yksi fysiikkatreeni viikossa Kannusillanmäen kuntosalilla.

Aiemmilla kausilla olemme tehneet ikimuistoisia turnausreissuja mm. Norway cupiin, Vaasa cupiin, Kokkola cupiin,  Ålandia cupiin, Tykkimäkiturnaukseen, Pirkkahalliturnaukseen ja Kotka cupiin. Panda Cup, Stadi Cup, KaPy Cup, Umbro Espoonlahti Cup, Lepa Rush turnaus ja Karusellit ovat myös kuuluneet menneinä kesinä turnausohjelmistoon. Osallistumme myös joukkueena Helmariliigan tapahtumiin.

Seuraa meitä instagramissa:

https://instagram.com/kapyt08_10?r=nametag

Alla olevalla lomakkeella voit ilmottautua mukaan kokeilemaan