T2010

2008-2009 syntyneiden tyttöjen joukkue perustettiin elokuussa 2015 ja syksyllä 2019 joukkueeseen liittyi KaPyn 2010 syntyneet tytöt. Tällä hetkellä joukkue koostuu pääasiassa 2010 syntyneistä pelaajista, mutta mukana on myös 2011 ja 2009 syntyneitä pelaajia.

Pelaamme kaudella 2024 T14 ykköstä. Talvella 2023-2024 pelaamme Helmariliigaa sekä harjoitusottelujen sarjan EBK-Honka areenalla.

Vastuuvalmentajana joukkueessa toimii Juri Lintunen (UEFA C, UEFA MV-C) sekä valmentajina Jesse Partinen,  Marko Närvä ja Antti Sallinen. Kesäkaudella 2023 joukkueella oli viikossa noin 5 harjoitustapahtumaa, keskimäärin kolme treeniä/peliryhmä/viikko. Perustreenien lisäksi harjoitusohjelmassa oli mm. pelitreenit sekä maalivahtitreenit innokkaille maalivahdeille. Talvikaudella 2023-2024 joukkue pelaa ja harjoittelee Laaksolahden jalkapallohallissa, EBK-Honka areenalla, Keski-Espoon lämmitetyllä tekonurmella, Espoonlahden lämmitetyllä tekonurmella sekä Kauklahden koulun salissa. Joukkueella on lisäksi yksi fysiikkatreeni viikossa Kannusillanmäen kuntosalilla.

Joukkue osallistui kaudella 2023 kahdella peliryhmällä etelän alueen piirisarjoihin. Sininen peliryhmä pelasi ykköstä ja keltainen peliryhmä T14 8v8 sarjaa. Turnausohjelmistossa oli mm. HJK PLG, Norway cup, Vaasa cup, Pirkkahalliturnaus ja Stadi cup. Lisäksi osallistuimme helmariliigan tapahtumiin.

Aiemmilla kausilla olemme tehneet ikimuistoisia turnausreissuja mm. Ålandia cupiin ja Kotka cupiin. Kotkasta tytöt ovat tuoneet pokaalin Kauklahteen jo muutamana vuonna. Panda Cup, Stadi Cup, KaPy Cup, Umbro Espoonlahti Cup, Lepa Rush turnaus ja Karusellit ovat myös kuuluneet kesäisin peliryhmien turnausohjelmistoon. Talvikausilla KaPy T08-10 on pelannut Espoon talvisarjaa, talviliigaa, Sipoon talvisarjaa sekä herneliigaa. Olemme aktiivisesti osallistuneet myös talviturnauksiin. 


Otamme 2010 syntyneitä pelaajia joukkueeseen!

  • Pelaamme kesällä 2024 etelän T14 piirisarjaa ykkösessä. Talvella 2023-2024 pelaamme kahdeksan harjoitusottelun sarjan EBK-Honka areenalla. Tämän lisäksi osallistumme Helmariliigaan joukkueena. Osallistumme vuonna 2024 mm. HJK PLG turnaukseen, Stadi cupiin ja Norway cupiin. Otamme peliryhmään mukaan tavoitteellisia 2010 syntyneitä pelaajia, joilla on jo useampi vuosi pelikokemusta. Mikäli haluat pelata hyvällä ja kehittävällä tasolla ja osallistua kilpaturnauksiin, tule kokeilemaan! Huomioimme tapauskohtaisesti myös 2011 ja 2009 syntyneet pelaajat.

Voit kokeilla joukkueessamme jalkapalloa sitoumuksetta muutaman viikon ajan. Tervetuloa mukaan!

Jos olet kiinnostunut liittymään mukaan tai sinulle heräsi kysymyksiä joukkueen toimintaan liittyen, niin otathan yhteyttä alta löytyvällä lomakkeella.

Seuraa meitä instagramissa:

https://instagram.com/kapyt08_10?r=nametag

Alla olevalla lomakkeella voit ilmottautua mukaan kokeilemaan