T2008-2010

  1. KaPy T08-10

2008-2009 syntyneiden tyttöjen joukkue perustettiin elokuussa 2015 ja syksyllä 2019 joukkueeseen liittyi KaPyn 2010 syntyneet tytöt. Tällä hetkellä ringissä on 38 pelaajaa. Joukkueen sisällä toimii kolme harjoitus- ja peliryhmää, joka takaa jokaiselle pelaajalle sopivan määrän haastetta tarjoavan oppimisympäristön. Jaamme harjoitus- ja peliryhmät tasoryhmiin, riippumatta pelaajan syntymävuodesta. Meiltä löytyy sopiva ryhmä niin vasta-alkajille, kuin jo useamman vuoden pelanneillekin tytöille.

Vastuuvalmentajana joukkueessa toimii Juri Lintunen (UEFA C, UEFA MV-C) sekä valmentajina Sulevi Jakobson, Jesse Partinen, Terhi Lavi-Ylitalo sekä Marko Närvä. Kesäkaudella 2021 joukkueella on viikossa noin 6 harjoitustapahtumaa, keskimäärin kolme treeniä/peliryhmä/viikko. Perustreenien lisäksi harjoitusohjelmassa on mm. pelitreenit sekä maalivahtitreenit innokkaille maalivahdeille. T08-10 joukkueen alla toimii myös tyttöjen kilpailullinen peliryhmä, jonka toiminta aloitettiin vuoden 2020 loppupuolella. Peliryhmässä harjoitelee tavoitteellisia tyttöjä kuudesta eri ikäluokasta. Talvikaudella joukkue harjoittelee EBK-Honka areenalla, Myntinsyrjän jalkapallohallissa sekä lähikoulujen saleissa.

T08-10 osallistuu kaudella 2021 mm. kolmella joukkueella etelän alueen piirisarjaan, T13 tasolle 2., T12 taso 4 ja T11 taso 3. Turnausohjelmistossa kesällä on Ålandia cup kahdella peliryhmällä, Kokkola cup ja Stadi cup. Syyspuolella osallistumme mm. Masto Cupiin, HyPS Tyttöjen turnaukseen, Kotka Cupiin ja OctoCupiin.

Aiemmilla kausilla olemme tehneet ikimuistoiset turnausreissut mm. Ålandia cupiin ja Kotka cupiin. Kotkasta tytöt toivat pokaalin Kauklahteen. Panda Cup, Stadi Cup, KaPy Cup, Umbro Espoonlahti Cup, Lepa Rush turnaus ja Karusellit ovat myös kuuluneet kesän turnausohjelmistoon. Talvikausilla KaPy T08-10 on pelannut Espoon talvisarjaa, talviliigaa, Sipoon talvisarjaa sekä herneliigaa. Olemme aktiivisesti osallistuneet myös talviturnauksiin. 

Otamme uusia pelaajia mukaan 2009 ja 2010 syntyneiden peliryhmiin sekä jo pelikokemusta omaavia pelaajia 2008 syntyneiden peliryhmään. Voit kokeilla joukkueessamme jalkapalloa sitoumuksetta muutaman viikon ajan. Tervetuloa mukaan!

Jos olet kiinnostunut liittymään mukaan tai teille heräsi kysymyksiä joukkueen toimintaan liittyen, niin olethan yhteydessä joukkueenjohtaja Sari Karppiseen alta löytyvällä lomakkeella.

Alla olevalla lomakkeella voitte ilmottautua mukaan kokeilemaan