T2008-2010

2008-2009 syntyneiden tyttöjen joukkue perustettiin elokuussa 2015 ja syksyllä 2019 joukkueeseen liittyi KaPyn 2010 syntyneet tytöt. Tällä hetkellä ringissä on 34 pelaajaa. 

Joukkueen sisällä toimii kaksi harjoitus- ja peliryhmää. Jaamme harjoitus- ja peliryhmät tasoryhmiin riippumatta pelaajan syntymävuodesta. Meiltä löytyy sopiva ryhmä niin vasta-alkajille kuin jo useamman vuoden pelanneillekin futareille.

Vastuuvalmentajana joukkueessa toimii Juri Lintunen (UEFA C, UEFA MV-C) sekä valmentajina Jesse Partinen, Terhi Lavi-Ylitalo sekä Marko Närvä. Kesäkaudella 2022 joukkueella oli viikossa noin 5 harjoitustapahtumaa, keskimäärin kolme treeniä/peliryhmä/viikko. Perustreenien lisäksi harjoitusohjelmassa on mm. pelitreenit sekä maalivahtitreenit innokkaille maalivahdeille. Talvikaudella joukkue harjoittelee EBK-Honka areenalla, Myntinsyrjän jalkapallohallissa, Keski-Espoon lämmitetyllä tekonurmella sekä Kauklahden koulun salissa.

T08-10 osallistuu kaudella 2022 kahdella joukkueella etelän alueen piirisarjaan, T12 peliryhmä pelaa ykköstä ja 08-10 syntyneiden peliryhmä T14 8v8 sarjaa. Turnausohjelmistossa on mm. HJK PLG, Ålandia cup, Kokkola cup ja Stadi cup. Syyspuolella osallistumme mm. Masto Cupiin, HLV Ilo cupiin, Lohja Cupiin ja Kotka Cupiin.

Aiemmilla kausilla olemme tehneet ikimuistoisia turnausreissuja mm. Ålandia cupiin ja Kotka cupiin. Kotkasta tytöt ovat tuoneet pokaalin Kauklahteen jo muutamana vuonna. Panda Cup, Stadi Cup, KaPy Cup, Umbro Espoonlahti Cup, Lepa Rush turnaus ja Karusellit ovat myös kuuluneet kesäisin peliryhmien turnausohjelmistoon. Talvikausilla KaPy T08-10 on pelannut Espoon talvisarjaa, talviliigaa, Sipoon talvisarjaa sekä herneliigaa. Olemme aktiivisesti osallistuneet myös talviturnauksiin. 

Otamme jo pelikokemusta omaavia 2009-2010 syntyneitä pelaajia mukaan siniseen ja keltaiseen peliryhmään. 

  • Sininen (kilparyhmä) pelaa kesällä 2022 etelän T12 piirisarjaa korkeimmalla mahdollisella tasolla. Talvella 2022-2023 pelaamme Sipoon talvisarjaa T2010 kilpasarjassa. Kesällä 2023 meillä on tavoitteena pelata T13 piirisarjaa korkeimmalla tasolla. Osallistumme vuonna 2023 mm. HJK PLG turnaukseen, Ilveksen pääsiäisturnaukseen sekä Stadi cupiin. Otamme siniseen peliryhmään mukaan tavoitteellisia 2010 syntyneitä pelaajia, joilla on jo useampi vuosi pelikokemusta. 
  • Keltainen (haasteryhmä) pelaa kesällä etelän T14 8v8 sarjaa ja osallistumme mm. Kokkola cupiin ja PPJ Girls cupiin. Keltaisen peliryhmään otetaan mukaan 2009-2010 syntyneitä motivoituneita pelaajia, jotka haluavat kehittyä jalkapalloilijana huippujengissä. 

Voit kokeilla joukkueessamme jalkapalloa sitoumuksetta muutaman viikon ajan. Tervetuloa mukaan!

Jos olet kiinnostunut liittymään mukaan tai sinulle heräsi kysymyksiä joukkueen toimintaan liittyen, niin olethan yhteydessä joukkueenjohtaja Sari Karppiseen alta löytyvällä lomakkeella.

Seuraa meitä instagramissa:

https://instagram.com/kapyt08_10?r=nametag

Alla olevalla lomakkeella voit ilmottautua mukaan kokeilemaan