Tervetuloa KaPy Tähtiin

Tervetuloa KaPy Tähtiin!

KaPy Tähdet on Kauklahden Pyrinnön joukkue vuosina 2011-2012 syntyneille tytöille.  Tämä ohje perehdyttää joukkueen tavallisimpiin käytäntöihin.


Harjoittelu, pelit ja valmennus

Valmentajana joukkueessa toimii Misa Metzler. Misaa valmennuksessa auttavat apuvalmennustiimi. Harjoittelemme noin kolme-neljä kertaa viikossa. 

Pelejä tai pelimuotoisia harjoituksia joukkueella on lähes viikoittain. Erilaisiin turnauksiin kaudella 2023 on suunnitelmissa osallistua keskimäärin kerran kuukaudessa. Paljon pelejä ja harjoituksia on tarjolla eikä kaikkien ole tarkoitus ehtiä jokaiseen peliin. Pelejä riittää varmasti yllin kyllin jokaiselle KaPy Tähdelle.


Joukkueen omat tapahtumat

Jalkapallo harrastuksena nuorelle on erinomainen. Lajin parista saa uusia ystäviä, liikunnan riemua ja ennen kaikkea oppii paljon voittamisesta, häviämisestä sekä joukkuepelistä.  Haluamme tarjota tytöille harrastuksesta vielä vähän enemmän. Järjestämme joukkueen kesken treenien ja pelien lisäksi aika ajoin erilaisia tapahtumia, joiden tarkoituksena on nostaa joukkuehenkeä entisestään, pitää hymy pelaajien huulilla sekä ylläpitää innostusta hienosta jalkapalloharrastuksesta.


Joukkueen talous

Joukkueen taloudesta vastaa pääsääntöisesti vanhemmat. Mitä enemmän vanhemmat tekevät talkootyöllä ja sponsorihankinnalla, sitä enemmän varoja joukkueen toimintaan on käytössä ja sitä vähemmän vanhempien tarvitsee kaivaa omaa kukkaroaan.

Talvi-kevätkaudelle 2023  kuukausimaksu per pelaaja on 65 euroa. Tästä 35 euroa on KaPy:n seuran kuukausimaksu, jolla katetaan mm. halli- ja kenttäkuluja.  30 euroa menee suoraan KaPy T11-12 joukkueen toimintaan.

Lisätietoja joukkueen budjetista ja vuosisuunnitelmasta saat joukkueenjohtajalta Timo Arvoselta.


Varusteet

Kaikki KaPyn varustehankinnat tehdään Stadiumin Team Sales-myynnin kautta. TeamSalesin nettisivuilta löytyy KaPyn oma mallisto, ja Ison Omenan myymälässä voi käydä sovittamassa vaatteita.

Pakolliset varusteet:

  • Säärisuojat
  • Jalkapallokengät
  • Juomapullo
  • Pallo (koko 4)

Lisäksi pelejä varten: 

  • Koti- ja vieraspelipaita
  • Shortsit
  • Jalkapallosukat

Varusteisiin liittyvissä asioissa voi olla yhteydessä Laura Järviseen.

Varmistathan, että omista Stadium ostoksista kertyy bonusta myös joukkueelle. Tämä ei vähennä omia henkilökohtaisia bonuksia. Summa, jopa useita satoja euroja vuodessa, käytetään koko joukkueen varustehankintoihin. Rekisteröidy osoitteessa www.stadium.fi/teamsales, ellet jo ole näin tehnyt.

KaPyn fanituotevalikoimasta löytyy tyylikkäitä ja laadukkaita asusteita, kuten tuulitakkia, sadetakkia, hupparia, pipoa, lippistä ja kaulaliinaa. Kaikki ostokset tukevat joukkueen toimintaa ja niillä saadaan katettua hienoja tapahtumia joukkueelle.


myClub

myClub on joukkueen tärkeimpiä viestinnän työkaluja. Kun pelaaja on päättänyt liittyä joukkueeseen, hänelle avataan myClub – tunnus. Huoltajat täydentävät myClubiin pelaajan tiedot, sekä huoltajien yhteystiedot. Tilin käyttäjä saa itse valita mitä tietoja pelaajasta tai lapsen huoltajista näkyy muille käyttäjille, mutta on toivottavaa, että näkyvissä olisi huoltajan puhelinnumero, jotta häneen saadaan nopeasti yhteys kiireellisissä asioissa, esim. jos lapsi loukkaantuu harjoituksissa tai pelissä. Lisäksi suosituksena on, että lapsesta näkyisi joukkueen muille jäsenille nimi ja pelinumero, jotta valmennus pystyy seuraamaan peleihin ja harjoituksiin osallistujia.

myClubin sivuilta löydät  joukkueen harjoitus- ja peliaikataulut, ja voit ilmoittautua mukaan tapahtumiin.

Tiedotteet ja laskut tulevat myClubin kautta kaikkiin annettuihin sähköpostiosoitteisiin ellei ole erikseen kieltänyt tiedotteiden vastaanottamista. Tiedotteista löydät myös vanhempia seuran- ja joukkueen tiedotteita ja mm. jo pidettyjen vanhempainiltojen materiaalia.

Vanhempainilta pidetään tarvittaessa, vähintään kaksi kertaa vuodessa. Myös nämä tulevat näkyviin myClubiin hyvissä ajoin, jotta mahdollisimman moni ehtii ilmoittautua mukaan. 

Myös joukkueen säännöt löytyvät myClubista Tiedotteet –välilehdeltä. Toivomme, että käytte yhdessä lapsen kanssa tutustumassa sääntöihin heti joukkueeseen liittyessänne.


Joukkueen viestintä

  • Joukkueen myClub-sivut
  • Joukkueen oma Whatsapp-ryhmä
  • Sähköposti

Toimihenkilöt vastaavat kysymyksiin, jos sellaisia herää. Laita sähköpostia, soita tai nykäise hihasta kentän laidalla. Tervetuloa futaamaan!