Joukkueen säännöt


KaPy Leijonat T08/09:n pelisäännöt; kausi 2019-20

Pelaajat

- Käyttäydytään hyvin joukkuekavereita ja aikuisia kohtaan

- Kuunnellaan valmentajien ohjeita

- Tullaan treeneihin ja peleihin ilman korvakoruja tai korvakorut peitettynä ja pitkät hiukset kiinni laitettuna

- Tehdään harjoitukset niin hyvin kuin pystymme

- Keskitytään harjoituksissa, kumirouheleikit yms. leikitään harjoitusten ulkopuolella. Jos kuitenkin leikkii eikä kuuntele ohjeita, voidaan laittaa vähäksi aikaa kentän laidalle.

-Tulemme tapahtumiin ajoissa paikalle

-Treeneissä ja peleissä on kivaa, siispä kannustetaan kaikkia ja juhlitaan kun tehdään maali!
 

Vanhemmat

- Futis on KIVAA! Ketään ei nimitellä, kunnioitetaan tuomareiden toimintaa, valmentajilla on oikeus puuttua epäasialliseen käytökseen korjaavin toimenpitein.
- Autamme tarvittaessa valmentajia harjoituksiin ja peleihin valmistautumisessa.

- Ilmoitamme MyClubissa osallistumisesta/poissaolosta seuraavasti: turnauksiin viimeistään viikkoa ennen, peleihin viimeistään kahta päivää ennen ja treeneihin viimeistään päivää ennen. Seuraamme aktiivisesti sovittuja tiedotuskanavia.

- Annamme joukkueelle rauhan harjoitella ja pelata, peleissä vanhemmat ovat katsomossa, rauhoitamme vaihtopenkkialueen vain pelaajille ja valmentajille. Otamme joukkueen toimintaan liittyvät asiat puheeksi joukkueen toimihenkilöiden kanssa niin, että pelaajat eivät ole paikalla.

- Harrastamme lapsen ehdoilla. Tuomme lapsen vain terveenä ja levänneinä treeneihin. KKK = Kuljetamme, kannustamme ja kustannamme. Toimimme esimerkkinä, niin että lapsilla on turvallinen olo ja mukava harrastus.


Myclub

Ilmoitamme MyClubissa osallistumisesta/poissaolosta seuraavasti: turnauksiin ja peleihin viimeistään viikkoa ennen ja treeneihin viimeistään kolme päivää ennen. Merkitkää myös, jos ette pääse osallistumaan, niin valmentajat osaavat ottaa sen huomioon suunnittelussa.
 

Toimihenkilöt

- Joukkueessa jokaisella toimihenkilöllä on oma rooli ja vastuu, kunnioitamme toinen toisemme tekemisiä

- Suunnittelemme ja järjestämme monipuolisia ja kehittäviä treenejä, joissa kaikilla on mukavaa.

- Huolehdimme iloisesta ja kannustavasta ilmapiiristä. Innostamme kaikkia lapsia yrittämään ja osallistumaan. Toimimme esimerkkinä lapsille.

- Pidämme kiinni yhteisesti sovituista säännöistä. Noudatamme seuran valmennuslinjaa, harjoitustapahtumat kuuluvat kaikille