Pienryhmäharjoittelu alkaa 14.5

9.5.2020

Futis - nyt se vihdoin alkaa! Eli Valtioneuvoston asettamien rajoitusten asteittaisen purkamisen myötä Kauklahden Pyrintö käynnistää mahdollisuuksien mukaan toimintaansa.

Pienryhmäharjoittelu käynnistyy

Valtioneuvoston ja Palloliiton ohjeistuksia noudattaen Kauklahden Pyrintö käynnistää pienryhmäharjoittelun 14.5., jolloin Espoon kaupunki avaa kentät jälleen seurojen käyttöön. Harjoitustoiminta käynnistyy erityisjärjestelyin maksimissaan 10 hengen (sis. pelaajat ja valmentajat) ryhmissä. Valmentajat ja joukkueenjohtajat ovat saaneet ohjeet harjoitusten suunnitteluun ja toteutukseen rajoitusten ja suositusten mukaisesti, ja he tulevat ohjeistamaan omat joukkueensa tarkemmin.

Pienryhmätoimintaan osallistuminen tapahtuu kunkin perheen oman harkinnan nojalla. Minkäänlaista painetta harjoituksiin osallistumisesta ei ole, vaan toimintaan voi tulla mukaan, kun lapsella ja vanhemmilla on turvallinen olo. Harjoituksiin ei saa osallistua, jos pelaajalla on hengitystieinfektion oireita. Harjoitukset lopetetaan 5 minuuttia ennen lopetusaikaa ja kentältä
poistutaan välittömästi antaen tilaa seuraaville. Harjoituksiin saavuttaessa ennen kentälle siirtymistä tulee odottaa, että edelliset ovat poistuneet kentältä. Pukuhuonetilat eivät ole käytettävissä. Sujuvien siirtymisten varmistamiseksi paikalle tullaan ja harjoituksista lähdetään harjoitusvarustuksessa. Vanhemmat, jotka jäävät paikalle harjoitusten ajaksi, odottavat kentän ulkopuolella.

Lisätietoa Palloliiton ohjeistuksesta: https://www.palloliitto.fi/jalkapallouutiset/palloliiton-paivitetyt-ohjeistukset-pienryhmaharjoitteluun